noblink studio

NoBlink! Studio

 

 

Oсновна мисия на NoBlink! e да създава и разпространява видеа, късометражни и пълнометражни филми,  променящи живота на хората в положителна посока.

За постигането на това NoBlink! team развива два проекта - NoBlink! Media и NoBlink! Studio.

 

Историята на NoBlink! Studio

Ники Стоичков: “В рамките на Майсторския клас по режисура на проф Георги Дюлгеров в НБУ през учебната 2014/2015 се запознах с дозина млади, надъхани, можещи хора, в чиито очи четях: „Аз ще правя филми и нищо и никой не може да ме спре“. За период от една година ние от напълно непознати хора, се превърнахме в истиснки приятели. За този период успяхме да напишем, подготвим, заснемем, монтираме и представим 8 страхотни филма. По време на подготовката и снимките ние бяхме навсякъде заедно. Всички даваха всичко от себе си за филма на колегата си.

След като приключи този зашеметяващ период, си дадох сметка, че напрактика без да сме се усетили или някой да ни е организирал, ние сме си сформирали екип, който е непробиваем. :) Остана само задача да се задържим като екип и след завършването. Така събрах всички хора на едно място, предложих им заедно да създадем продуценска фирма и заедно да продължаваме да правим филмите си. За моя радост всички се съгласиха. В последствие, за нуждите на различните проекти, привлякохме още изумителни хора към екипа. И така до днес, когато мога спокойно да се похваля, че сме един от най-здравия екип в киното в България.“

 

Последвайте NoBlink!

 

 

обратно при екипа